نشاء مکانیزه از جمله محصولات شرکت است که سالیانه بیش از 50 میلیون نشا بر اساس سفارش تولید می شود. مزایای استفاده از نشاء صنعتی سبزی و صیفی به شرح ذیل است:
✔️صرفه جویی در مصرف آب به دلیل عدم آبیاری به مدت 2 ماه
یکی از مهمترین مزایای استفاده از سیستم نشاءکاری کاهش مصرف آب است. برای مثال در کشت گوجه فرنگی در صورت نشاءکاری، 5 نوبت در دفعات آبیاری صرفهجویی میشود. در هر نوبت به ازای هر هکتار حدود ۱۵۰۰متر مکعب آب مصرف میگردد. بنابراین برای پنج نوبت آب، چیزی در حدود 7500متر مکعب صرفه جویی میشود. بنابراین پنج نوبت کاهش مصرف آب منجر به صرفه جویی بسیار زیادی در مصرف آب در طول سال خواهد شد. به دلیل گذران دوره مهم رشد ابتدایی در گلخانه که حدود دو ماه میباشد این مدت از دفعات آبیاری، هزینه کارگری و همچنین طول مدت نگهداری از گیاه و هزینه های آن میکاهد.
✔️حداکثر استفاده از زمین کشاورزی
در صورتیکه در زمین خود گندم زمستانه کاشته باشید و هنوز گندم برداشت نشده فصل کشت گوجه فرا رسیده باشد، به مدت ۴۵ روز وقت خواهید داشت که در خزانه نشا تولید نمایید تا بعد از برداشت گندم، اقدام به کشت گوجه فرنگی نمایید بدون اینکه اختلالی در زمان باردهی و کاشت به وجود آید.
✔️پیشرسی محصول و افزایش دوره برداشت محصول بخصوص در مناطق سردسیر
با توجه به کاشت زود هنگام بذر در گلخانه که عملا” کشت آن در فضای باز به علت شرایط نامساعد جوی امکانپذیر نیست، محصول حدود ۴۰ روز زودتر به بازار خواهد رسید.
✔️کمترین توقف رشد در مرحله انتقال
کاشت نشاءهای معمولی بدلیل بروز تنش در انتقال نشاء از خزانه به مزرعه، حداقل ۲۰ روز توقف رشد به علت ترمیم ریشه های آسیب دیده و تعادل اندامها وجود دارد ولی در روش کشت نشای مکانیزه با توجه به کاشت نشاء در حفرات مجزای سینی، آسیب ریشه و سایر تنشها در انتقال به مزرعه نخواهیم داشت.
✔️ افزایش عملکرد محصول پاییزه
به دلیل عدم تداخل آبیاری های ابتدای دوره با کاشت بهاره شاهد افزایش عملکرد درمناطق کم ابر خواهیم بود.
✔️تراکم مناسب بوته
به علت خطای بسیار کم و عدم نیاز به واکاری نشاء در این روش تراکم مناسب بوته و در نهایت افزایش عملکرد و حداکثر استفاده از زمین خواهیم داشت.
✔️دستیابی به حداکثر یکنواختی کشت
به علت خطای بسیار جزئی و عدم نیاز به واکاری نشاء در این روش، مزرعه ای یکنواخت و یکدست خواهیم داشت که ضمن کاهش آفات و بیماریها و آسیب تنشهای محیطی، هزینه های عملیات داشت نیز کاهش خواهد یافت.
✔️کاهش مصرف بذر
مقدار مصرف بذر در کشت نشاء صنعتی گاها تا ۳۰ برابر کمتر از کشت مستقیم بذر میباشد. در حال حاضر اغلب بذرها از نوع هیبرید هستند و بسیار گران قیمت میباشند. در حالت کشت مستقیم بذر،۴ تا ۵ برابر بذر بیشتری مصرف می گردد. کاشت بذور در خزانه بسیار کاهش یافته و بذر فاسد نیز نمیشود و جابجایی توسط پرندگان و یا حشرات و جوندگان نخواهیم داشت. همچنین عامل مرگ گیاهچه نیز به نشاء خسارت نمیزند و از هر بذر یک نشاء سالم و قوی حاصل میشود. در گوجه فرنگی مصرف بذر 90 درصد کاهش می یابد.
✔️کاهش نیروی انسانی
به علت حذف عملیات تنک کردن و خاکدهی بوته و واکاری بسیاری از هزینه های نیروی انسانی حذف میگردد.
✔️کاهش هزینه های استهلاک سیستمهای آبرسانی و آبیاری
به علت کاهش طول دوره داشت، هزینه های جاری و استهلاک سیستمهای آبیاری به حداقل میرسد.
✔️حذف هزینه پلاستیک
هزینه های بالای پلاستیک و نیروی انسانی و مفتول کشی در سطوح زیاد برای پیش رس نمودن محصول حذف خواهد شد. روش کشت مکانیزه با راندمان بالاتر و ریسک کمتر، این هزینه را حذف خواهد نمود.
✔️ کاهش مصرف سوخت
تولید نشاء در خزانه برای مدتی معین در فصل زمستان، بخصوص در کشت های گلخانه ای، باعث کاهش مصرف سوخت می گردد. برای مثال برای گلخانه خیار به مساحت ۳۰۰۰متر مربع نیاز به حدود ۷۵۰۰ عدد نشاء خیار است که با نگهداری آن به مدت ۳ هفته در خزانه ای به وسعت ۲۰۰ متر مربع، شاهد حدود ۲۵۰۰۰ لیتر صرفه جویی در مصرف سوخت خواهیم بود.
✔️ عدم انتقال بیماریهای خاکزاد و تخم حشرات
در روش کشت نشاء مکانیزه به لیل استفاده از بسترهای استریل کوکوپیت و پیت ماس و پرلیت مساله انتقال بیماریها کاملا”منتفی خواهد بود. همچنین آفات مهم مانند مینوز و تریپس کنترل خواهند شد.
✔️ تولید نشاء های عاری از بیماری و آفات و تنش های حاصل از تغذیه
به تکرار مشاهده میگردد بعد از کاشت بذر در زمین اصلی به دلیل تنش های دمایی و محیطی، بذر یا دیر جوانه میزند و یا اصلاً جوانه نمیزند و یا با مشکل مواجه می گردد. ولی در خزانه به دلیل کنترل همه عوامل محیطی، این تنش ها به حداقل ممکن میرسد.
✔️ کاهش هزینه های کارگری و مبارزه آسان با علفهای هرز
در نشاء کاری سنتی ، کارگر می تواند روزانه حداکثر تا ۳۰۰۰ عدد نشاء به زمین منتقل نماید، بنابراین برای هر هکتار گوجه کاری نیاز به ۲۰ نفر کارگر خواهیم داشت. در صورتی که یک دستگاه نشاءکار کوچک در روز می تواند حداقل ۳ هکتار را تنها با ۲ کارگر نشاء کاری نماید.
✔️ زودرس کردن محصولات
هر یک روز زودتر کاشتن محصول در زمین باعث زودرسی به مدت 3 روز می شود.
✔️ محافظت از محصول در برابر تگرگ و سرما زدگی
✔️ عدم نیاز به واکاری صرفه جویی در نیروی کارگری برای عملیات وجین، کود ها و در نهایت کاهش هزینه های تولید
✔️ کاهش استفاده از سموم و تولید محصول سالم
جهت اطلاع از قیمت فروش نشا مانند قیمت نشا گوجه ، نشا کاهو ، نشا کلم و خیار هندوانه و سایر سبزیجات و صیفی جات با ما تماس بگیرید.
09915071784 (واتساپ و تماس 24 ساعته)
09399994643